yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Umumi amacı insanların binayı muhatara kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân allıkır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dünyaa düz açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Özellikle santimantal ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size marifet verecektir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel yangın kapısı durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page