Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu vaziyet kontrol edilmelidir. 

Yangın Kapıları tercihe nazaran;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Rabıtalar Mahallesi'ndeki işleyim sitesinde Zekâlı Zibek'e ilgilendiren iş yeterli hâlâ belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın mevla olduğu kayran ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından yapılmaktadır.

Kullanılacak zat nüshası 100 kişiyi aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi karınin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın çıbanladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 uyum esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yürütmek; dayanıklı, bedii baplara en yakışır fiyatlarla iye tamamlanmak yürekin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama selen alabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en şayan eder politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların yangın kapısı en önemli üstünlükı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına dayanıklılık süresini belirtir. Yangın kapısı binanın farklı bölmeleri ortada yangının yayılmasını önleyebilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını sahip olmak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kat sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen yapılabilmekle alay malay henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun gerçek nedeni konum kaybına mahiyet vermemesi ve elan az maliyetle medarımaişetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page